joi, 14 aprilie 2016

Statul criminal roman - partea I



STATUL CRIMINAL ROMAN - partea I
Este posibil sa folosesti in instanta documente oficiale semnate cu o functie falsa si sa castigi procesul pe baza lor?

Da, este normal, au hotarat judecatori precum Mos Petrina, Camelia Juravschi, Dorina Rizea si  Cristina Stefanita in dosarul 42052/3/2010 Tribunal Brasov. CSM a refuzat sa demareze o ancheta [Link]

Este limpede ca permisiunea de a folosi o functie falsa in fata instantei este incompatibila cu ideea de proces corect.



Monica Pop a ajuns sa minta chiar si in privinta functiei: a semnat zeci de documente in calitate de “manager general”, desi nu a detinut in viata ei acest post

Pentru cei care nu cunosc legea, managerii generali sunt cei care conduc serviciile de ambulanta, nu spitalele (v. art. 118 din legea 95/2006). Managerul general nu este acelasi lucru cu managerul de spital. Monica Pop nu a fost niciodata sef de serviciu ambulanta.


NOUA JURISPRUDENTA: mai multi judecatori au acceptat ca Monica Pop sa semneze documente oficiale cu functie falsa de "manager general"

Iata o mostra de “corectitudine” a justitiei: magistratii au hotarat ca si desfacerea contractului de munca poate fi semnata cu o functie falsa (dosar 42052/3/2010 Tribunal Brasov)

Slugarnicie fara limite: judecatori precum
Mos Petrina, Camelia Juravschi, Dorina Rizea si  Cristina Stefanita au folosit documete false ca sa-si justifice sentinta

CSM refuza sa cerceteze situatia, deoarece ar insemna sa deranjeze prea multi judecatori 


Daca in justitia romana se accepta ca documentele oficiale sa fie semnate cu o functie falsa, atunci ce rost mai are sa discuti restul faptelor?



Incepand cu acesta postare, m-am hotarat sa deschid o noua derie de articole prin care incerc sa demonstrez la ce derapaje fata de lege pot sa ajunga magistratii atunci cand sunt ferm decisi sa ajute una din parti sa castige procesul.Chiar si impotriva legilor si a bunului simt. Acum puneti-va urmatoarea intrebare:
Este legal ca un functionar public sa semneze documente oficiale in numele institutiei cu o functie falsa?
Suprinzator, dar daca este sa ne luam dupa judecatori precum Mos Petrina, totul este posibil.


Cat poata sa minta Monica Pop intr-o singura propozitie

Din dosarul de munca 42052/3/2010 Tribunal Brasov:

“Managerul General al spitatului Clinic de urgente Oftalmologice, Prof. Dr Monica Pop, numita prin decizia DSPMB 54/20.04.1993....”

Asa incepe decizia de sanctionare nr. 26/2010 [Link], decizie prin care Monica Pop mi-a desfacut a doua oara contractul de munca in mod abuziv (prima data a pierdut procesul si ar fi trebuit sa ma primeasca pe vechiul post, insa in loc sa faca asta m-a dat iarasi afara).

Inca de la primele cuvinte, Monica Pop incepe sa minta in cel mai nerusinat mod cu putinta: nu a detinut niciodata functia de “manager general”.
Aici cititorul s-ar putea sa fie uimit: cum, Monica Pop nu este manager de spital? Nu se afla la conducerea Spitalului de Oftalmologie?

Raspunsul este simplu: functia de manager general nu este acelasi lucru cu cea manager, iar acest fapt se poate constata doar citind legea 95/2006.

- Managerii generali sunt sefi ai serviciilor de ambulanta si nu conduc spitale, asa cum reiese din art. 118 din legea 95/2006:

Art. 118 Legea 95/2006 (sau art. 111 in varianta veche a legii)
1) Conducerea serviciilor de ambulanţă judeţene şi al municipiului Bucureşti este formată din:

a) manager general, care poate fi medic, economist sau jurist cu studii în management;

- Managerii sunt cei care conduc spitalele publice, iar finctia lor este definita la art. 176 din legea 95/2006:

Articolul 176 Legea 95/2006 (sau art. 178 in varianta veche a legii)
1) Spitalul public este condus de un manager, persoană fizică sau juridică.

Asadar, managerul general si managerul sunt doua functii total diferite. Managerul este cel care conduce spitalele publice, iar managerul general coordoneaza activitatea serviciilor de ambulanta. Monica Pop este manager la Spitalul de Oftalmologie, dar niciodata nu a detinut functia de manager general, asa cum a semnat pe zeci de documente.

.

Dupa cum am demonstrat, managerii generali nu sunt sefi de spitale. Cu toate acestea, Monica Pop pretinde pe zeci de documente ca se afla la conducerea Spitalului de Oftalmolgie in calitate de asa-zis „manager general”. Si nu numai ca pretinde, dar se si foloseste de documentele false in instanta.

Intrucat Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice Bucuresti este spital public si nu serviciu de ambulanta, rezulta ca nici Monica Pop nu avea cum sa fie manager general, asa cum a pretins chair pe Decizia nr. 26 din 05.08.2010, decizie prin care imi desfacea contractul de munca. [Link]

Singurul manager general din Bucuresti este dr. Alice Grasu, aflata la conducerea Serviciul De Ambulanta Bucuresti – Ilfov (SABIF) [Link]


O alta minciuna „Monica Pop […] Manager General, numita prin Decizia nr. 54/1993…”


Ca sa va dati seama in cel hal minte Monica Pop, trebuie spus ca in 1993 nici macar nu existau in legislatie functiile de manager sau de manager general. Aceste functii au fost introduse abia prin legea 95/2006, adica mult mai tarziu. In 1993 nu existau decat directori de spital.

In ceea ce priveste Decizia nr. 54/1993, o putei citi mai jos. Dupa cum se poate observa, nu este mentionata nicaieri functia de manager general. Prin aceasta decizie, Monca Pop a fost numita ca director de spital, nu ca manager general (functie care nici nu exista in perioada respectiva). Cu toate aceste, Monica Pop a adus in instanta zeci de documente semnate in calitate de „manager general”, iar magistratii au considerat ca sunt perfect legale.





Chiar si pe desfacerea contractului de munca este scris ca Monica Pop conduce Spitalul de Oftalmolgie in calitate de „manager general” si ca imi desface contractul de munca in baza „atributilor ce decurg din aceasta functie” (inexistenta in realitate).



In concluzie, daca un judecator accepta ca zeci de documente sa fie semnate cu o functie falsa, la ce te poti astepta de la el cand vine vorba sa judece restul faptelor din dosar?


Voi explica in articolele urmatoare de ce as semnat Monica Pop cu o alta functie decat cea reala si cum au ajuns judecatorii sa faca un amestec de functii si de atributii cand este vorba de Monica Pop.



Noua jurisprudenta:
 

1. Este legal sa semnezi documente oficiale cu o functie falsa.

2. Este legal sa reprezinti o institutie publica cu o functie fals in fata instantei.

3. Documentele semnate cu o functie falsa nu se pot anula.

4. Se accepta sa citezi atributii pe care nu le ai, invocand functia falsa.

 

Un comentariu:

  1. Asteptam cu nerabdare continuarea. Catalin Tolontan a luat-o si el pe Monica Pop sub lupa:
    http://www.tolo.ro/2016/06/01/documente-cum-inscauneaza-si-cum-protejeaza-politicienii-directorii-de-spitale-filiera-psd-spitalul-de-oftalmologie-director-monica-pop/

    RăspundețiȘtergere