marți, 28 ianuarie 2014

Monica Pop, cioara mediatica

  • Monica Pop - cioara mediatica: o profitoare avida dupa publicitate care se foloseste chiar si de moartea unor oameni pentru a fi bagata in seama de presa.
  • Moartea unui copil, prilej bun pentru Monica Pop ca sa apara la TV. [Link]
  • Diletanta isi da cu parerea: "Sunt extrem de impresionata de domnul Iovan, am inteles ca s-ar fi putut catapulta, dar nu a facut-o." [Link] 
  • In relitate, nu exista sisteme de catapultare pe avionale civile de pasageri.
  • Presa gunoi: o duzina de publicatii au citat tampeniile spuse de Monica Pop, fara nici cea mai elementara verificare.

Monica Pop a ajuns o prezenta nelipsita a posturilor de televiziune. Nu conteaza despre ce e vorba, ea iese pe post sa ne lamuresaca si sa ne lumineze.
S-au despartit Columbenii? Imediat Monica Pop e pe faza. Mai are Bianca sau Cruduta vreo aventura? Imediat Monica Pop le prezice viitorul.
S-a schimbat starea vremii? Monica Pop iti explica imediat de ce. E eclipsa de soare, de luna sau pur si simplu s-au aliniat planatele? Monica Pop este la datorie si isi da cu parerea.

Mai penibil este faptul ca Monica Pop este o profitoare atat de nerusinata si abjecta incat se foloseste chiar si de moartea unor oameni pentru a avea motiv sa iasa pe post ca sa-si de cu parerea, chiar daca nu are nici cea mai mica legatura cu intamplarile respective.

De pilda, nu a scapat prilejul sa emita opinii despre moartea lui Ionut, copilul ucis de cainii maidanezi, avand chiar nerusinarea sa acuza familia copilului de "inconstienta". [Link]
Recent, dupa accidentul aviatic din Apuseni, Monica Pop iarasi a considerat ca este un prilej bun ca sa-si mai faca putina publicitate gratuita. Astfel, ea a iesit repede pe post si a pretins ca Iovan este un erou, deoarece, atentie, "s-ar fi putut catapulta, dar a ales sa ramana ca sa-i salveze pe ceilalti pasageri" [Link] 
Foate emotionant spus, numai ca este o "mica" problema: Avioanele civile de pasageni nu au nici un fel de sistem de catapultare!

De ce? Din foarte multe motive, dar in primul rand tocmai pentru ca pilotul sa nu se gandeasca sa-si salveze pielea in caz de pericol prin abandonarea pasagerilor. Daca doriti mai multe detalii despre subiect, puteti intra pe acest articol (A few reasons why commercial aircraft are not equipped with ejection seats [Link]) ca sa vedeti din ce motive nu se implementeaza sisteme de catapultare pe avionale de pasageri.

Asadar, chiar daca Iovan ar fi vrut, prin absurd, sa abandoneze avionul, nu ar fi putut sa faca acest lucru.
Catapultarea este o facilitate specifica avoanelor de lupta militare, la bordul carora se afla numai 1-2 piloti, iar in caz de pericol acestia se pot ejecta cu tot cu scaun sau chiar cu intreaga cabina.

Imediat dupa ce Monica Pop a emis aceasta "perla" nascuta din diletantism in legatura cu moartea lui Adrian Iovan, o duzina de zisaristi "de calitate" au inceput sa repete ca niste papagali ineptia nascocita de Monica Pop. Cateva minute de cautari pe Google i-ar fi facut mult mai culti in privinta acestui subiect decat o ora de baliverne insirate de Monica Pop.

Asadar, o parte din presa din Romania este de o stupiditate cutremuratoare, dar asta cerd ca nu e o noutate pentru nimeni. Sa ceara parerea unor persoane avizate in domeniul aviatic? Niciodata! Sa verifice un pic "informatiile senzationale" inainte sa le publice? Nici gand! Mai bine o intreaba pe noua savanta de renume monidial, Monica Pop, care mai nou e specialista si in aviatie. Dupa ce a terminat despre catapultare, Monica Pop a trecut sa dezbata si alte subiecte la fel de "mustoase": cum a picat avionul, cand si de ce au murit cei de acolo, daca puteau fi salvati si asa mai departe. Vorbea despre orice, numai sa consume cat mai multe minute de emisie.

Iata, asadar, unde ne-a adus regimul securist din ultimii 20 de ani: au aparut noi oameni "multilateral dezvoltati", specialisti in toate, capabili sa insire tampenii ore in sir doar din placerea de a fi bagati in seama de presa.
Oare cum se numesc pasarile acelea care printre altele, mananca din carnea mortilor? Ciori cumva?
Monica Pop este tocmai o astfel de cioara mediatica, in cautare de cadavre pentru a-si face publicitate.

5 comentarii:

  1. In sfarsit cineva spune lucrurilor pe nume!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveti perfecta dreptate s-o numiti asa, chiar aceasta este impresia pe care o face individa. Ti-e si sila s-o vezi, s-o auzi, nici nu e de mirare ca traieste singura si nu are viata personala, nu s-a gasit niciun cretin care s-o suporte fara sa-i dea un topor in cap!

    RăspundețiȘtergere
  3. O cioara galagioasa, vulgara, o persoana antipatica pana la voma!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cioara mediatica :)))))))
    Eu cand o aud vorbind ma intreb daca nu iq-ul florareselor din berceni este mai ridicat ca al ei.

    Pentru cine a studiat/ lucrat cu ea: tot asa si profesional e??

    RăspundețiȘtergere
  5. Sinistra aceasta cioara mediatica!!! Sinistra, ignoranta, aroganta, agresiva!!
    S-o vedem pe ea LIVE cum isi infige 25 de seringi pline de vaccinuri!
    https://www.youtube.com/watch?v=r4U8lA7BeYs

    RăspundețiȘtergere