joi, 5 decembrie 2013

Monica Pop, mandria nationala (partea II)

Iata ce se poate intampla intr-o tara aflata, chipurile, in UE
  • Prinsa de ANI in conflict de interse in urma dezvaluirilor facute de mine, Monica Pop trece la cele mai abjecte mincinuni si atacuri la persoana impotriva mea: "Asistenta psihopata", "procesomana", "cu probleme psihice", "care ar fi bagat cutitul in cineva". [Link] Acelasi gen de insulte l-a folosit in trecut si cu alte persoane. [Link]
  • Iata cum minte Monica Pop ca ultimul borfas: "Asistenta l-a batut pe pacientul Calin Geambasu". In realitate lucrurile s-au intamplat exact invers [Link]
  • Monica Pop, adevarata Mama Omida a oftalmologiei romanesti: ea "vede" in viitor ca o sa omor pe cineva si pretinde ca mi-a desfacut contractul de munca in baza acestor "viziuni": "împusca sau omora pe cineva daca remanea in spital". [Link]
  • Slugile din presa ale Monicai Pop au preluat cuvant cu cuvant toate minciunile si atacurile la persoana si le-au difuzat in direct (B1 TV) sau in scris (Agerpress, Gandul.info, Avocatura.com, ZiarulRing) etc. Fireste, nu s-au deranjat sa ma intrebe si pe mine ce parere am despre subiect.
  • Desi Monica Pop m-a sanctionat disciplinar de 5 ori in mod neintemeiat (fapt dovedit in instanta) tot ea este cea care urla mai tare si se preface indignata
  • Ministrul Eugen Nicolaescu ne arata ca este doar o carpa de sters pe jos in mana mafiei medicale: Desi a fost sesizat cu privire la comportamentul aberant avut de Monica Pop, ministrul Eugen Nicolaescu refaza sa ia masuri impotriva ei, ba mai mult, o tine si ca "membru de onoare" in minister
  • Romania - o tara gunoi. O tara unde infractorii au unda verde sa te balacareasca in direct, unde tot ei fac pe indignatii cand ies la iveala faptele lor penale si unde ministrii isi pun obrazul si functia ca sa-i apere de rigorile legii. O tara unde daca ai dreptatea de partea ta esti persecutat, insultat, lovit si adus la sapa de lemn

19 septembrie 2013.
Agentia Nationala de Integritate face un comunicat de presa prin care anunta ca a gasit dovezi ca Monica Pop, manager la Spitalul de Oftalmologie se gaseste in conflict de interse de natura penala. Stirea este preluata cu repeziciune de mai multe ziare si posturi TV. [Link]

Monica Pop este luata prin suprindere de stiri. Bineinteles, isi da repede seama ca Agentia Nationala de Integritate a descoperit infractiunile ei pe baza sesizarilor si probelor furnizate de mine.

Turbata de furie, Monica Pop pune repede mana pe telefon si suna la vechile ei cunostinte de la B1 TV. Este lasata rapid in direct, unde poata sa spuna ce vrea fara sa fie cenzurata in nici un fel.

Imediat Monica Pop incepe atacul la pesoana impotriva mea. Metoda de baza: un amestec cat mai multe minciuni si insulte + falsa indignare. Desi ea este cea vinovata si prinsa cu mata in sac, Monica Pop naduseste de atata indignare prefacuta: totul i se trage de la o "asistenta psihopata", "procesomana", "cu probleme psihice" si care "spune numai minciuni" etc. Dovezi - absolut zero, conform obiceiului.

Ca sa induioseze si mai mult telespectatorii, Monica Pop trece la minciuni de calibru greu: "Asistenta l-a batut pe Calin Geambasu". Moderatorii emisiunii nici nu clipesc, desi cunosteau foarte bine ca lucrurile s-au intamplat exact invers, adica Gembasu m-a lovit pe mine, in urma cu multi ani.

Ca sa nu existe nici un dubiu despre cine vorbeste, Monica Pop imi spune in mod explicit numele: "Si va spun inca odata, este o asistenta cu o patologie psihiatrica […] Carmen Ionescu se numeste si stie toata lumea lucrul asta". Cand este intrebata de moderator daca are vreo dovada in sensul asta, Monica Pop recunoste ca nu, deoarece nu vreau eu "sa ma duc la medic-legal". Asadar, primul lucru daca te face cineva nebun, te duci la medico legal...

In final, ca sa stoarca si ultima lacrima de induiosare, Monica Pop ne dezvaluie ca poate prezice si viitorul:  "Eu nu puteam sa las sa ramana in spital un asemenea om, care ar fi facut acelasi lucru ca cel de la Perla, impusca sau omora pe cineva.". Moderatorii sorb de pe buzele ei toate ineptiile insirate fara sa o intrerupa, atat de interesante par sa fie pentru ei.

Asadar, nu am facut ceva concret pana acum, ci "as fi facut". Monica Pop nu dezvaluie daca e vorba despre viitorul din lumea noastra sau dintr-o relitate paralela. Nu, ea doar are viziuni, si actioneaza in prezent pe baza lor.

Nu are relevanta ca nu am facut nici cel mai mic rau sau fapta penala pana acum, Monica Pop zareste cu precizie in viitor ca o sa omor pe cineva si ma da afara preventiv. Iar penru asta ministrul o tine in mai multe functii si o plateste regeste cu mii de lei in fiecare luna, in timp ce eu am contractul de munca desfacut de ani de zile din motive fictive.

Dupa ce se termina interventia la B1 TV, Monica Pop incepe sa contacteze si presa scrisa, mai exact vechile ei cunostinte care sunt in stare sa scrie orice la porunca ei: Agerpes, Gandul.info, Ziarul Ring si Avocatura.com.

In linii mari, Monica Pop le spune cam acelasi lucruri ca la B1 TV, cu mici variatii. Reia fara nici o rusine veche placa cu pacientul batut: "Am desfacut contractul de munca in urma cu aproximativ 6 ani unei asistente care l-a batut pe Calin Geambasu". [Link]

Apoi, isi repeta viziunile din viitor spunand  "probabil daca ramanea in spitalul nostru ar fi bagat cutitul in spatele cuiva". (Agrepres [Link])

Seria de acuzatii false a continuat si a doua zi in publicatia ZiarulRing, unde Monica Pop a spus despre mine ca as fi "procesomana" si ca "are probleme psihice grave si nu voiam sa ajunga sa omoare pe cineva". [Link] Nici aici Monica Pop nu a uitat sa precizeze ca este vorba despre "asistenta Carmen Ionescu".

Ulterior, cei de pe Avocatura.com si-au intrecut in slugarnicie si au scris un intreg articol despre mine in cera se cazneau sa ma prezinte ca o persoana "procesomana", mintind cu neruisinare si trecand sub tacere toate abuzurile facute de Monica Pop.

 *************************************************

Ce ati vazut mai sus poata un singur nume: linsaj de presa. Presa aservita, lipsita de orice demnitate si coloana vertabrala, care citeaza "in mod obiectiv" insulte, calomnii si atacuri la persoana

Desi nu consider ca este absolut necesar, voi demonstra totusi ca tot ce a spus Monica Pop despre mine reprezinta doar niste nascociri penibile facute de o persoana in scopul de a abate atentia de la propriile  infractiuni. Nu voi analiza toate mincinunile spuse de ea, ci numai cateva, deoarece as umple pagini intregi de blog.

Monica Pop minte cu nerusinare cand afirma ca l-as fi batut pe Geambasu Calin. In realitate lucrurile au stat exact invers, el m-a batut pe mine pe data de 11.09.2002, pe cand lucram ca asistenta la Camera de Garda a spitalului. Cautati articolele de presa din perioada respectiva si vedeti ce spun: "Calin Gembasu a batut o asistenta".[Link] Parca nu seamana cu poveste indrugata de Monica Pop, nu-i asa?

Calin Geambasu a fost gasit vinovat de instanta si a primit o amenda penala pentru agresiune. Cu toate ca Monica Pop stie forte bine cum s-au desfasurat lucrurile, in mod intentionat ea a preferat sa minta in scopul de a ma prezenta in ochii publicului ca pe o persoana agresiva si certata cu legea.
Este de remarcat cu cata dezinvoltura nascoceste Monica Pop minciuni penibile, in scopul de a-si induce in eroare audienta. In ceea ce ma priveste, fac precizarea ca nu am agresat vreodata pe cineva, fie ca este vorba de pacienti sau nu.

Plecand de la minciuna cu asa-zisul "pacinet agresat", Monica Pop inventeaza imediat un esofordaj de neadavaruri, pretinzand fara nici un fel de ratiune ca daca ramaneam in spital "as fi impuscat sau omorat pe cineva". Monica Pop da dovada ca are o personalitate abjecta atunci cand indrazneste sa ma compare cu un criminal autentic, "ca cel de la Perla" dupa cum s-a exprimat chiar ea.

Si mai penibil este faptul ca Monica Pop isi justifica faptul ca mi-a desfacut contractul de munca tocmai pe speculatiile ei halucinante despre viitor:
"Eu nu puteam sa las sa ramana în spital un asemenea om, care ar fi facut acelasi lucru ca cel de la Perla, împusca sau omora pe cineva.".

Asadar, Monica Pop recunoaste ca nu mi-a desfacut contractul de munca pentru niste fapte concrete din prezent, ci pentru niste elucubratii nascocite de ea pe care le crede posibile in viitor.
Acest fapt este dovada suprema ca Monica Pop a ajuns la un nivel absolut halucinant de abuz in functie: porneste de la niste fapte fictive,  adauga alte minciuni penibile iar in final ajunge "sa vada" in viitor tot felul de lucruri inspaimantatoare, pe baza carora isi justifica apoi abuzurile din prezent.Reamintesc ca in perioada 2006-2008 am primit de la Monica Pop 5 sanctiuni disciplinare neintemeiate, toate fiind anulate ulterior in instanta. Sanctiunile au constat in: avertisment scris, mutare disciplinara, 2 supendari si o desfacere a contractului de munca. Monica Pop nu a fost niciodata trasa la raspundere pentru toate aceste abuzuri de catre Ministerul Sanatatii.

In ceea ce priveste asa-zisele "probleme psihice", Monica Pop iarasi minte fara nici un fel de rusine: pretinde fara nici un fel de dovada ca as fi o "psihopata", "cu o patologie psihiatrica foarte accentuata". Bineinteles, fara sa plece de la nici o fapta concreta sau act medical.

Faptul ca Monica Pop indrazneste sa inventeze diagnostice false pentru a-si sustine scopurile meschine demonstreaza fara putinta de tagada ca pentru ea juramantul lui Hipocrate si deontologia medicala nu au nici un fel de valoare.  In plus, o persoana capabila de asemenea metode reprezinta un real pericol si pentru pacineti.
Trebuie sa mentionez ca Monica Pop nu ezita sa foloseasca aceleasi gen de minciuni ordinare si in cazul altor persone aflate in conflict cu ea.

In concluzie, Monica Pop ne demonstreaza pe viu in ce stare de degradare a ajuns socientatea romanesca:
ea ne arata ca poate sa faca cate abuzuri pofteste, fara sa fie trasa la raspundere vreodata. Iar cand in sfarsit autoritatile mai descopera o mica fractiune din faradelegile ei, atunci o intrega armata de slugi din presa sar in ajutorul ei.


La final, nu pot sa spunde decat: Felicitari, tovarase ministru Nicolaescu! Cat timp o sa o mai protejeze Ministerul Sanatatii pe Minica Pop? Numai pentru limbajul folosit si pentru acuzatiile mincinoase pe care mi le aduce ar trebui data afara din postul de manager

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu